25.2.2017 pořádáme 4. Velkou cenu KHK sezóny 2016/2017

Publikoval(a) Svatava Ptáčková dne

V sobotu 25.2.2017 náš klub na ZŠ Josefa Gočára HK organizuje čtvrtou, předposlední, ze zastávek velkých cen v tomto soutěžním ročníku. S narůstajícím počtem „šachových“ dětí v kraji, zejména v nejmladších kategoriích, je již nyní přihlášeno 128 účastníků. Slavnostního zahájení v 9,10 hod. se zůčastní pan poslanec Evropského parlamentu Mgr. Tomáš Zdechovský, kterému děkujeme za trvalou přízeň a podporu! Stejně tak dalším sponzorům, kteří obohatili cenový fond turnaje, neboť věcnou cenu a suvenýry si tradičně odnese každý z hráčů, nejlepší samozřejmě včetně pohárů, medailí a diplomů, také Královéhradeckému kraji, pod jehož jménem je velká cena KHŠS pořádána a škole, která poskytla prostory.

Propozice VC zde

Startovní listiny zde

Prezence se koná od 8,15 do –9,00 hod., prosíme vzhledem k počtu hráčů o včasný příchod. 1. kolo je na programu v 9,20 hod., předpokládané ukončení turnaje kolem 15 hod. postupně dle dohraných kategorií, kterých je 5:                                                             I. chlapci a dívky nar. 1.1. 2001 a ml.
II. chlapci a dívky nar. 1.1. 2003 a ml.
III. chlapci a dívky nar. 1.1. 2005 a ml.
IV. chlapci a dívky nar. 1.1. 2007 a ml.
V. chlapci a dívky nar. 1.1. 2009 a ml.                                                                                     Hraje se celkem 7 kol v tempu 20+20 min.                                                                             V rozmezí cca 11 – 12 hod. bude rovněž postupně dle kategorií přestávka na oběd (kuřecí stehno s rýží, jídlo bude podávané v donáškových boxech), drobné občerstvení pak po dobu turnaje bude k dispozici v bufetu.

Startovní listinu obohatí velmi početná skupina dětí z našeho klubu a kroužků na ZŠ i MŚ (zatím 20), z nichž někteří budou mít na takovémto turnaji premiéru. Naopak někteří z těch zkušenějších mají možnost posílit své velmi dobré postavení v celkovém hodnocení seriálu velkých cen (Miloš Bednář, Michal Špriňar, Viktor Vondruška, Filip Holeček), Ondřej Svoboda svoji nejmladší kategorii dokonce vede! Věříme, že se všem našim hráčů bude dařit a zejména, že si na turnaji, stejně tak jako všichni účastníci, dobře zahrají… 🙂

Průběžné výsledky VC zde

 

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *