25.3.2017 se odehrál KP HD10 v Rychnově n. Kněžnou

Publikoval(a) Svatava Ptáčková dne

Ve Sportovní hale Romana Šebrleho při Gymnáziu FMP v Rychnově nad Kněžnou jsme měli při Krajském přeboru mládeže do 10 let početné zastoupení 6 hráčů: nováček Lucie Fibigerová a chlapci Filip Holeček, Filip Jenček, Erik Pech, Petr Šlapák a Viktor Vondruška.

Jak jsme uvedli před startem turnaje, naši převážně mladší a začínající hráči měli složitou úlohu, přesto Viktor Vondruška dosáhl na vělmi pěkné 5. místo mezi chlapci (celkově 8.) a se ziskem 4 bodů zaostal pouze 2 příčky za postupem na MČ.

Další naši hráči se se ziskem 2-3 bodů zařadili do druhé poloviny startovního pole.

Mladičká Lucie Fibigerová, která se šachovým tréninkem započala před 2 měsíci, se nebála poměřit s krajskou, o kategorii starší, konkurencí a získávat zkušenosti, a to je cenné.

Děkujeme rodičům za zajištění účasti dětí na tomto turnaji!

Web KHŠS

Výsledky

——————————————————-

Hrají ročníky 2008 a ml., tj. všichni naši vyjma Filipa Jenčeka jsou mladší. Z 21 přihlášených hráčů byla naše výprava nejpočetnější a činila téměř 1/3 účastníků, a to ještě nehrál Ondřej Svoboda, který si postup na MČ 2017 zajistil výborným umístěním (5.) na tom loňském.

Krajské přebory jsou pro chlapce jedinou šancí, jak si vybojovat účast na podzimním Mistrovství Čech, děvčata mají účast open. Věříme, že se naši na turnaji prosadí, byť konkurence chlapců ročníku 2008 bude těžká. Případné umístění na předních postupových příčkách by proto bylo skvělým počinem.

Držíme palce!

Startovní listina

Web KHŠS

Propozice

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *