Pořádali jsme Velkou cenu KHK

Publikoval(a) Svatava Ptáčková dne

4. Velká cena ZŠ J. Gočára HK

V sobotu 12.1.2019 se konala na ZŠ J. Gočára HK další ze seriálu velkých cen, jejímž jsme byli pořadatelem, a která byla z hlediska účasti hráčů jednou z historicky největších. Zúčastnilo se jí totiž 121 hráčů, nejvíce z našeho oddílu ŠŠPM Lipky HK -31, dále z TJ Jiskra Jaroměř – 20 a z ŠK ORTEX HK – 16.

V tradičních pěti kategoriích se bojovalo o 10 sad medailí, zvlášť vyhodnoceni byli chlapci a dívky. Cenné kovy si tentokrát rozdělili hráči z 11 oddílů, nejvíce jich získal ŠK ORTEX HK – 8 (3-4-1), ŠŠPM Lipky HK – 6 (2-2-2) a Region Panda – 4 (2-1-1).

Vítězi jednotlivých kategorií se stali v 2003 a ml. F. Rokoš (Ortex) a T. Šulcová (Polabiny), 2005 a ml. M. Bednář (ŠŠPM) a L. Zelbová (Ortex), 2007 a ml. J. Schmutzer (Ortex) a S. Archlebová (Hronov), 2009 a ml. M. Dušánek (Panda) a A. Reschelová (Třebechovice), 2011 a ml. Š. Kroulík (Panda) a E. Holečková (ŠŠPM).

I přes vysoký počet účastníků měl turnaj hladký průběh a věříme, že všichni účastníci a doprovody jej strávili v příjemné atmosféře. Ti nejlepší hráči si odnesli zasloužené ocenění v podobě pohárů, medailí a diplomů, všichni pak některou z věcných cen.

Děkuji pořadatelskému týmu a rozhodčím v čele s Petrem Markem za perfektní práci, zvláštní poděkování pak patří za vytvoření podmínek pro turnaj i vedení školy v čele ředitelem p. Petrem Sadílkem a p. poslanci Evropského parlamentu Tomáši Zdechovskému, kteří také přišli pozdravit přítomné na zahájení turnaje. Vysoká organizační úroveň turnaje by se rovněž neobešla bez pomoci mnoha rodičů z řad hráčů našeho klubu a dalších našich příznivců.

Svatava Ptáčková, ředitelka turnaje

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *