Šachový tábor 3.den – pondělí 19. 8. 2019

Publikoval(a) Svatava Ptáčková dne

3.den  – pondělí 19. 8. 2019

  Ráno jsme se probudili do deštivého dne. Museli jsme vynechat rozcvičku. Proběhly šachové lekce ve skupinách. Vzhledem k tomu, že bylo všechno venku mokré, protože opakovaně pršelo v určitých intervalech, rozhodli jsme se zařadit místo sportovních aktivit bleskový šachový turnaj. Hrál se na 9 kol tempem 3 minuty/ 2s na tah.  Zabral nám čas až do večeře. Ještě před turnajem jsme se vyfotili ve sportovních týmech se svou vlajkou a postavičkou Čtyřlístku. Každý tým dostal do kbelíčku s vodou vajíčko, které si měl hlídat a čekat, co se mu tam vylíhne. Zda to bude právě jeho týmová postavička z Čtyřlístku ? Tři týmy měly velké štěstí.  Bobíkům se z vajíčka vylíhl Bobík, Myšpulínům  a Pinďům také jejich postavička. Jenom Fifinkám se ve vodě objevil Bobík.

Po večeři jsme se šli provětrat ven před chatu, kde máme velký kus louky a můžeme tam hrát hry. Čekala nás hra Symboly. Každému byl přidělen specifický symbol, který se nalepil zezadu na mikinu či tričko. Každý tým měl svého zapisovatele, který byl v rohu pole a měl za úkol zapisovat symboly ostatních. Cílem hry bylo zjistit symboly protihráčů a správně je zařadit k příslušnému týmu. Tuto hru vyhrál Bobík, následně Myšpulín, Pinďa a nakonec Fifinka. Aktuální pořadí je: první místo Bobík, druhé Fifinka a na společné příčce Myšpulín s Pinďou.

 

Výsledky bleskového turnaje jsou zde:

 http://chess-results.com/tnr464388.aspx?lan=5&art=1&fbclid=IwAR10z81tK9W8-pSBKxAz87bTZtM3D8i3VJDXeC0nzcr6vjNEBOnaWxTkdOQ

 Svatava Ptáčková

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *